dimecres, 10 de març del 2010

Google 2.0

Si, el senyor Google també vol un lloc a la web 2.0

Aquest gegant de la informàtica que ha convertit la seva marca en una de les més valorades de tot el món, encara no ha aconseguit triunfar en els serveis de les xarxes socials.

Els responsables de Google ho han intentat amb Orkut i Wave, però cap de les dues reds han pogut aconseguir una cuota de mercat semblant a la de Facebook o Twitter, ja que el seu éxit s'ha situat bàsicament a Amèrica Llatina.

Google wave, creat per les mateixes persones que van crear Google Maps, sembla ser una bona eina de futur, però jo crec que encara no ha estat suficient descoberta. Podeu veure la presentació del producte en el link següent:

http://www.youtube.com/watch?v=v_UyVmITiYQ&feature=player_embedded

Com que a Google no li ha funcionat aquestes dues reds socials, ha intentat cambiar la seva estratègia d'entrada a aquest món, i ha incorporat un nou servei de correu electrònic (gmail), la funció Buzz. Aquest funció permet fer públic un text, molt similar a les frases del "muro" del facebook o els "miniblogs" de Twitter. Tot i això, segueix en proves i Google diu que es millorarà.

Tothom vol un lloc a les web 2.0, però sembla ser que no sempre és fàçil aconseguir-lo.